Tauler d'anuncis

La publicació dels actes i comunicacions que, per disposició legal o reglamentària, s'hagin de publicar en el tauler d'anuncis, serà complementada per a la seva publicació en aquest tauler d'anuncis electrònic.

L'accés al tauler d'anuncis no requereix cap mecanisme d'acreditació de la identitat. 

Accés al Tauler electrònic »

Consell: El tauler d'anuncis és compartit amb l'Ajuntament de Vila-seca. Per veure només els anuncis exposats pel Patronat, a la dreta del Tauler veureu un epígraf anomenat "Procedència"; seleccioneu allà "Patronat Municipal de Música".

Els edictes publicats a partir de l'1/9/2016 es poden consultar al nou Tauler Electrònic. Els edictes també es poden consultar al tauler d'edictes físic ubicat a la seu del Patronat, Avinguda de la Generalitat, 27. 43480 Vila-seca, Tarragona.


Data de publicació/actualització: 27 desembre 2016

Seu electrònica - Patronat Municipal de Música

La Seu Electrònica és l'adreça electrònica del Patronat Municipal de Música de Vila-seca mitjançant la qual el Patronat difon informació i presta serveis electrònicament.

És, per tant, un espai de relació amb el ciutadà. La titularitat, gestió i administració de la Seu Electrònica correspon al Patronat Municipal de Música de Vila-seca en l'exercici de les seves competències.

Contacte
+34 977 39 23 68

Fax: +34 977 39 37 67